Beautiful Nerdy <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3773244011002835472\x26blogName\x3dA+Tale.Story.Fact.Fiction.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://newnurul.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://newnurul.blogspot.com/\x26vt\x3d-1011411931413868314', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NHAMIZAHJ
Muse
InstaG
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
MAJLIS ANUGERAH KECEMERLANGAN PELAJAR
Friday, 25 May 201219:39

Assalamualaikum...~

Hehehe!~ Kelmarin, ( Jumaat, 25 Mei 2012) SMK Kundasang  mengadakan MAKP. (majlis  anugerah  kecemerlangan  pelajar)

Ada anugerah  untuk pelajar cemerlang setiap semester  then untuk SPM & PMR.

Tapi hairan pla tiada untuk STPM. Dengar-dengar ada majlis graduasi untuk dorang nanti.

Kawan-kawan yang sudah pergi matrikulasi (termasuk Encik Kucing) tidak dapat datang. SO, parents yang jadi wakil  dorang. *happy dapat jumpa mummy dia*

Dewan pun nampak ceria dan cantik sebab Cikgu Jumah yang jadi ketua tukang hias.


Ada nampak kucing sekor tue tak? Masa kitorang tengah baca Yaasin,  di permaidani tue juga dia bergolek-golek.. Gedik-gedik manja then busy  bersihkan bulu dia.

Comel!!

Masa kitorang berdoa, tiba-tiba dia pun duduk  diam.. Dia perhatikan orang sekeliling dia.. Hihi!!~

Oh!  Dan saya rasa kagum tengok persembahan sayembara piuisi. Korang kena tgok sendiri kalau nak tau..~ (^,^)


Then, bila habis jer majlis anugerah, saat yang dinantikan akhirnya tiba jua..

Jamuan!!

Sebab kebanyakkan lapar gila masa tue... *kebulur*


Cik sandra yang ciut miut..~

Mas dan Mila.. Encik Alwie jdi sidekick jer..~

Cik photographer


Add caption


Makan...~ Makan..~

Cik Quelyed

"Kita share lah bah kan?"

Sedapnya.. Makan tidak pandang kiri kanan sdah..~




From left, Christy, Alex and Leroy..~







0 What's Your Comment?