Beautiful Nerdy <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3773244011002835472\x26blogName\x3dA+Tale.Story.Fact.Fiction.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://newnurul.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://newnurul.blogspot.com/\x26vt\x3d-1011411931413868314', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NHAMIZAHJ
Muse
InstaG
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
RANDOMness: Selipar Refleksologi
Monday, 14 April 201406:14

Assalamualaikum.
Minggu nie sya rasa bahagia sebab....

Hari  Jumaat nie (18 April 2014) adalah hari cuti dan saya tiada giliran untuk kerja hujung minggu untuk minggu ni!!

Hoooraaaaayyyy!
Kalau sebelum nie, masa budak Taska tidak sampai 16 orang, macam relax jak. Lagipun kebanyakkan dorang pulang sebelum jam dua petang.

Tapi sekarang ada 23 orang budak dan mungkin.. (bukan lagi mungkin tapi PASTI) ada tiga orang akan bertambah!

Busy memang busy.
Tapi itu lah. Bertambah jumlah budak bertambah lah jumlah gaji tapi kena kerja kuat lah, jangan malas and most of all, keikhlasan kena ada. Bila tidak ikhlas semestinya kita rasa terbeban. Insya-Allah, Allah akan  tolong kta juga.

Saya  betul-betul jatuh cinta dengan pendidikan awal kanak-kanak. Tapi cuma UM & UPSI sahaja yang ada tawarkan untuk peringkat ijazah.  :( Apa pun, rezeki ada  dimana-mana asalkan ada ikhtiar.

Oh..ya! BTW, saya sekarang cuba mengamalkan pakai selipar refleksologi. Oh yeah, nie semua  atas pengaruh Running Man.
Hehe!

Dalam episod terdahulu, RM versus Angel Eyes ada sorang artis jemputan nie cerita lepas dia alami kesakitan perit bila terpaksa main game atas tikar akupuntur, bila bangun esok paginya, kulit dia jadi glowing gitu. Maybe because aliran darah dia jadi lancar lepas berjalan atas tikar akupuntur tue.

So, apa lagi, saya pun try lah aplikasikan ngan pakai selipar refleksologi nie. Hurm, lebih kurang jg kan? Nanti try until beli.

Hohoho..
Kamu pun patut cuba!

Labels: , ,




0 What's Your Comment?