Beautiful Nerdy <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3773244011002835472\x26blogName\x3dA+Tale.Story.Fact.Fiction.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://newnurul.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://newnurul.blogspot.com/\x26vt\x3d-1011411931413868314', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
NHAMIZAHJ
Muse
InstaG
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
PADA HARI JUMAAT~ (WHAT I BOUGHT & PRODUCT REVIEW)
Friday, 14 February 201404:15


Assalamualaikum.


Hari nie ambil cuti sehari untuk mengurus beberapa perkara.
Aim saya & Mila hari nie adalah untuk beli pin UPU, beli pin mengulang & renew IC.
And oh yeah, I don't wanna take a repeat paper anymore. -_-
The whether quite nice.
Tidak panas terlampau tapi tidak juga sejuk terlampau. hehe


Oleh sebab BSN nie dekat jak ngan Watsons, jadi kami pun singgah jap.


NIE ANTARA PRODUCT YANG SAYA BELI


Yang saya suka pasal Watsons adalah, harga produk disana lebih murah berbanding beli di kedai biasa. And, absolutely because I have their card member. Hihi!~ Okay. Nie adalah Pelembap Muka Safi: Sari  Gamat. 80g ngan harga RM6.97 jak. Saya ada juga try guna. Tekstur krim nie ringan, tidak melekit & berminyak. Cepat menyerap dalam muka. Kulit pun rasa segar pula lepas guna. Tapi, mau tunggu beberapa bulan untuk tengok kesan selanjutnya pula. I'II review it again. :D





Lip tint saya sudah habis. -_- Ntah lah. Sebenarnya saya decide untuk beli lip product nie sebab saya ada baucer RM3 off. Tapi sayang seribu kali sayang baucer itu langsung sooooiiiiii. Tak bleh guna. Alasan, tidak boleh scan kod barnya. Yeah, apa bleh buat kan? Ada juga saya  try guna. Memang kurang selesa bila pakai, tapi bibir nie rasa macam seksi pula Hihi! *mulau* Yang saya beli flavour lavender. Tidak berapa suka scent dia.




Oleh sebab penyegar wajah saya mau habis sudah, jadi beli nie produk juga lah. I love the scent bah.




Sempat juga singgah kedai buku tadi. Mau cari majalah ANIS tapi tiada bah pula. Huhu!~ Syok bah majalah REMAJA sekarang. Lebih ceria trus isian kandungan pun tidak boring macam dulu. Kalau majalah DARA.COM, saya suka grafik majalah dorang. Comel! Pastu banyak tips kecantikan di dalam. :)





Ini lah baucer yang bernasib malang tadi. Huhu!!~



Oh, ya! Tadi saya terjumpa pula dorang si Pipo, Ikus & Norey. hehe~ Syok dapat jumpa dorang. Tidak bleh berhenti bercakap bah. Dapat juga tau perkembangan terkini dorang. Ikus ada promote pasal TuneTalk. Berminat juga oh. RM80 untuk jadi ahli tapi berbaloi-baloi. Tapi, maybe lepas dapat gaji baru mau join mungkin.

Si Norey mau berjinak-jinak sama yoga. Patut lah makin slender. Jeles I~ Dia ada share pasal tips penjagaan kulit. Patut lah kulit dia nampak flawless jak. You should check her blog. :D Dia cakap, "Nurulllllllll!!! Bila kau update blog kau????"
*the reason why I'm updating my blog today*

Si Pipo pul macam struggle mau study untuk repeat paper. Tangan dia pandai berkungfu kalau bercerita kadang-kadang. Si Anis lagi belum saya jumpa.

Will talk to you soon.
*all the best*
*XOXO*



0 What's Your Comment?